mosolyklinika

Dent-A-Lux fogászat, ahol biztonságban érezheti magát!

Fogászatra senki sem jókedvében megy. Sajnos a kiszáradt torok, az összeszorult gyomor és az ökölbe szorított vagy épp remegő hideg kezek a többség számára ismerősek. Ugyanis így érezzük magunkat a fogászat várótermében. A hangok és a szagok, valamint a kellemetlen emlékek nem segítik elő a megnyugvást, így a többség remegő lábakkal lép be a rendelőbe, remélve, hogy minimális fájdalommal és szenvedéssel megússza a kezelést. Holott ennek nem így kellene történnie és a fogorvostól sem kellene rettegni. Szerencsére nem mindenhol az előbb felsoroltak jellemzőek.

Miért a Dent-A-Lux Fogászat?

A Dent-A-Lux Fogászaton nem csupán kellemes környezetben történnek a kezelések, hanem minden eszköz és anyag is rendelkezésre áll a precíz és minőségi munkavégzéshez. A rendelőben felhasznált esztétikai anyagokat a világhírű német Ivoclar-Vivadent gyártó készíti, illetve a világ legnagyobb implantológiai és anyaggyártó cége is hozzájárul az ellátás magas színvonalához.

Természetesen egy fogászat sem fogászat fogorvos nélkül. A Dent-A-Lux Fogászat lelkét Dr. Kőhalmi Tamás adja, aki húsz éves esztétikai fogászati szakmai tapasztalattal a háta mögött, nap, mint nap arra törekszik, hogy a páciensek elégedetten kelljenek ki a kezelőszékből. A fogorvos Kecskemét városában várja a fogászati panaszokkal küszködő betegeit. A különféle kezelések egy helyen, egy szakember kezei közt történnek, így nem szükséges egyik specialistától a másikig menni. Ez is a páciensek kényelmét szolgálja.

Kezelések magas színvonalon

A Dent-A-Lux Fogászaton olyan kezelésekre kerül sor, mint a fogtömés, fogpótlás, gyökérkezelés, szájsebészet vagy fogbeültetés. Emellett mosolytervezésre is lehetőség van, mely egy igazán komplex ellátás, melynek keretein belül a megtervezésre, majd megvalósításra kerül a vágyott esztétikus mosoly. A mosolytervezés során nem csupán a fogak, hanem az íny rendbe tétele is fontos, hiszen így lesz a végeredmény igazán tetszetős, látványos és egyben egészséges. A mosolytervezés nagyszerű mindazoknak, akik régóta álmodoznak fogaik és ínyük rendbetételéről. Ha szeretne magabiztosan mosolyogni, anélkül, hogy takargatni kellene a száját, akkor a mosolytervezés a megoldás. Elérhetőség és bővebb információk a mosolyklinika.hu weboldalon.