reiki tanulása

Így ébresztheted fel és fejlesztheted magadban a gyógyító energiát

A reiki a köztudatban egyet jelent a gyógyító energiával. Azt viszont kevesen tudják, hogyan lehet a képességet kifejleszteni az alkalmazására.

Spirituális szintre jutni, ezzel másokon segíteni, sokaknak vágya és szívesen dolgoznának azon, hogy képességet szerezzenek a sokat érő gyógyító energia csatornázására.

Bár hihetetlen, de mindenkiben ott lapul a gyógyító erő. Bárki megtanulhatja az energiával kezelés képességét. Egyesek még tanfolyam nélkül is működésbe hozhatják, mások nagyon mélyről kell, hogy előkotorják a lehetőséget, sok segítséggel. Akik születnek erre, általában gyorsan ráébrednek hozott képességükre, mint ahogy a zenei tehetség, vagy a sportban való kiválóság is idejekorán megjelenik, ha belekóstolnak a tehetségterület felszínébe.

Függetlenül attól, hogy valakinek magasabb vagy alacsonyabb a hozott affinitása, a spirituális energiával való gyógyítás haladó szintje gyakorlással elsajátítható. Valakinek gyorsabban, valakinek lassabban koronázza majd siker az erőfeszítéseit. Egy biztos: a spirituális fejlődésért mindenképp tenni kell.

Jó néhány módszer létezik arra, hogy beindíthasd magadban a gyógyító erőt. A reikiben az energia átadás-beavatás nyitja meg és emeli magas szintre a képességekből erősödő készséget. A tanfolyam az első lépcsőfokot jelenti a fejlődésben. Rövid távon is mérhetők az eredmények, de hosszú távon mutatkozik meg igazán a módszer tökéletessége.

Ha most arra számítottál, hogy a mai rohanó világba jól illeszkedő, gyors, erőfeszítés mentes, könnyen megkapható módszert ajánlunk, akkor sajnos el kell keserítenünk. A spirituális képességek fejlesztése azok közé a dolgok közé tartozik, amiért igenis tenni kell, mert csak akkor várhatók eredmények.

Spirituális gyakorlóként sokat tehetsz majd az elme szintjén a fejlődésedért. A Jikidenreiki által sor kerül az elméd elcsendesedésére és elindulsz a helyes cselekvések felé, mint a másoknak való segítés, az igazságra való törekvés, vágyaid uralása, a gyűjtögetés elutasítása, a külső és belső tisztaság igénye és az odaadás szándéka isten vagy a felsőbb erő iránt. A cél pedig az energetikai tudatosság és a megvilágosodás.