klima

Kerékpározz kellemes klímában

Amikor beköszönt a csípős hideg, még azok is felhagynak a szabadtéri kerékpározással, akik a bicikli valódi szerelmesei. De hogyan pótolható ez a kitűnő sport a téli napokon?

Nagyszerű megoldás a szobabicikli. A probléma csak ott kezdődik, hogy a kisebb, gyakran távfűtéses lakások bizony túlfűtöttek, így az intenzív sportra alkalmatlanok. Persze lehetőség van az ablaknyitásra is, ennek a szobában tartózkodó nem kerékpáron, hanem kanapén ülő családtagunk nem biztos, hogy örülni fog. Ha jól belegondolunk, akkor nekünk sem a csípős hidegre van szükségünk, csak a sporthoz egy kicsit alacsonyabb hőmérsékletre, ami még TV nézés közben egy pléddel is kibírható, így nem utálnak ki kedvelt időtöltésünk miatt otthonról. A buildairklima.hu számtalan légkondicionálót ajánl erre az esetre is.

A kerékpározáshoz elég, ha a levegőt 3-4 fokkal lehűtjük és máris nagyobb teljesítményre leszünk képesek. A nyári kánikulában pedig szintén élvezhetjük a hűvös levegőn való tekerést, mert egy-egy napon, amikor a hőmérő higanyszála túl magasra szökik, nem is ajánlott a szabadban kerékpárra ülni.

A Daikin klíma biztosítja a maximális komfortot. Intelligensen szabályozható, üzemeltetése gazdaságos és kiváló minőség jellemzi a piacon található Daikin klíma termékeket. Az áruk sem riasztó, ár/érték arányban nagyon optimálisnak mondható. A split klíma magasabb energiahatékonyságú, emellett a villanyszámlát is kellően kíméli. Tökéletesen alkalmas arra, hogy egy helyiségben, ahol a szobakerékpáron kívánunk tekerni, szabályozható legyen a hőmérséklet. Ebben az esetben itt foglal majd helyet egy beltéri egység, a falon kívül pedig a kültéri párját szerelik fel. Amikor a klíma berendezés elhelyezésére a szerelő javaslatot tesz, a kültéri egység elhelyezhetőségét és annak szabályait is figyelembe veszi.

A Daikin klímákból multi split rendszerrel is találkozhatunk, ebben az esetben az egyetlen kültéri egység akár 5 beltéri egységet is elláthat. Így már nem csak a sportos szobában, avagy a nappaliban lehet a nyári melegben is optimális a klíma, hanem az egész lakásban. Sőt! A tavaszi, nyári átmeneti időszakban fűthetünk is a légkondival. A Daikin inverteres klíma ezt nagyon gazdaságosan megoldja.