kerékpár a szobában

Érd el az álomalakot a szobakerékpár segítségével

Ha szeretnéd rendszeresíteni a mozgást mindennapjaidban, akkor kiváló ötlet beszerezni egy szobakerékpárt. Ennek köszönhetően az időjárástól függetlenül, télen-nyáron, hóban, szélben, zivatarban, kánikulában sportolhatsz otthonod nyugalmában. Ráadásul ár-érték arányát tekintve is jó választás.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt

A legtöbb szobakerékpár több fokozattal is rendelkezik, így csak rajtad múlik, hogy egy laza átmozgatás vagy egy kőkemény edzés mellett döntesz. Ahogy javul az állóképességed és egyre jobban bírod a tekerést, növelheted az ellenállást azáltal, hogy magasabb fokozatra kapcsolsz, esetleg hosszabb ideig tekersz.

Kezdők és nagyobb súlyfelesleggel küzdők számára is nagyszerű alternatíva a szobabicikli használat. Sokan a futást preferálják, azonban túlsúly esetén nem javasolt, mivel a becsapódás árt az ízületeknek, így előbb-utóbb térdfájdalom jelentkezik. A tekerés viszont teljesen biztonságos, sőt, akár rehabilitációs célokkal is használható.

Sosem lesz monoton

A szabadtéri kerékpározás során rengeteg a látnivaló, mindig van mire odafigyelni. A négy fal között könnyen unalmassá válhat a tekerés, legalábbis sokan ezen a véleményen vannak. Holott ez egyáltalán nem igaz, ugyanis a szobabiciklinek megvan az az előnye, hogy tekerés közben lehet zenét hallgatni, tévézni, de akár olvasni is. Így sokkal szórakoztatóbb az edzés és hamarabb végzel, mint azt gondolnád.

Sokan nem szívesen mennek edzőterembe, mert kényelmetlenül érzik magukat, ha mások előtt kell edzeni. Ha vásárolsz egy szobabiciklit a gymstore.hu webáruházból, akkor nem kell emiatt aggódnod, hiszen otthonod kényelmében, mások kíváncsi pillantása nélkül tudsz tekerni.

Bomba alak a tekerés által

A szobabiciklizésnek köszönhetően a combjaid igazán formásak, vékonyabbak lehetnek. A vádli edzése nem könnyű feladat, viszont a biciklizésnek köszönhetően ezt a testrészt is hatékonyan formálhatod. Ráadásul kiegészítő edzésnek is tökéletes, például erősítő edzés mellé. A kitartó munka biztosan meghozza gyümölcsét, mivel heti két-háromszori legalább fél órás tekerés is nagy mértékben javítja az állóképességet, valamint formás lábakat eredményez. Ráadásul a szobakerékpár nem egy drága befektetés, viszont annál hasznosabb. Mire vársz még?