traktor alkatrész

Mulcsozó kalapács kisokos – Mit kell tudni erről a gépről?

Nagyobb földterülettel rendelkezni manapság lehet áldás és átok is. Áldás, mert ha jól csinálja az ember a dolgokat, sok mindent tud kezdeni egy földterülettel, átok viszont azért, mert bizony sok munka is adódhat még csak egy olyan területtel is, ahova effektíve semmit nem ültet a tulajdonos. Egyes növények, gyomok könnyen és gyorsan megnőnek a parlagon hagyott területeken is, mely nem csak a tulajdonost zavarhatja, de a törvény is szabályozza a karbantartásukat. Különösen nagy munkát von maga után a terület megtisztítása akkor, ha nem elég lekaszálni, de össze is kell gyűjteni a produktumot.

Természetesen akadnak olyan területek is egy föld esetében, ahol nehezítettek a körülmények egy kaszálás során. Köves részen, erdő szélén, vagy olyan helyen, ahol vastagabb szárú, bokros növényzet burjánzik el, egy sima kaszálás már nem jelent megoldást. A mulcsozó kalapáccsal azonban az ilyen területeken is célt lehet érni, megbirkózik minden féle problémás növényzettel! Nézzünk most meg egy mulcsozó kalapács kisokost, vagyis azt, mit is kell tudni erről a gépről pontosan. A mulcsozó kalapács működése nem bonyolult, hiszen vele voltaképpen a növények szárának az  összezúzása történik meg.

Egy nagyobb méretű földerülten egy berendezést több kalapáccsal is felszerelnek, és egy traktor után csatlakoztatva dolgoztatják őket. Abban az esetben, ha téged jobban érdekel a mulcsozó kalapács működési elve, esetleg szeretnél beszerezni egyet, mi most a segítségedre leszünk. A Novara weboldalán még több részletet tudhatsz meg erről a gépről. A linkre kattintva egy remek kalapácsos mulcsozó gépet fogsz találni, aminek egyből látni is fogod majd a főbb jellemzőit. Fontos adat lehet például az, hogy mekkora a gép szélessége, a hosszúsága, mennyi a kalapácsok száma, valamint az is, mekkora teljesítményű traktor szükséges a működtetéséhez. Ahogy azt majd olvashatod, a Novara 1 év garanciát vállal az általa forgalmazott eszközre, ennyi idő pedig bőven elég lesz ahhoz, hogy lásd, megbízhatóan teszi a dolgát.

A Novara cég azonban nem csak mulcsozó kalapácsok forgalmazásával foglalkozik, kínálatuk igen széles a mezőgazdasági munkálatokban használt gépek, eszközök tekintetében. Ez a családi vállalkozásként működő cég több külföldi gyártó hazai képviselőjeként csak minőségi termékeket kínál a vevőknek, így aki náluk vásárol, az nyugodt lehet afelől, hogy sokáig tud majd dolgozni a gépekkel. Ami még jó hír, hogy náluk az összes általuk kínált géphez be lehet szerezni a szükséges alkatrészeket is! Amennyiben tehát megbízható helyről szeretnéd ezentúl beszerezni a mezőgazdasági gépeket, keresd őket bizalommal, az oldalukon minden fontos elérhetőséget meg is találsz majd hozzájuk!