mosogatógép

Innovatív mosogatógép funkciók, amelyekkel jól jár, egy modern gép vásárlása esetén

Ahogy telik-múlik az idő, a háztartási készülékek egyre okosabbá, hatékonyabbá, és környezetkímélőbbé válnak. A modern mosogatógépek pedig pont kiváló példái ennek a trendnek, így máris mutatjuk, hogy miért elengedhetetlen kellékek a konyha korszerűsítésekor!

Hálózatra kapcsolás – maximális kényelem a fotelből

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy távolról vezérled a mosogatógéped, értesítést kapsz, ha lejárt a gép, és akár a foteled kényelméből is el tudsz hárítani hibákat. Igen, az innovatív készülékek – akárcsak a Miele mosogatógép Miele@Home funkciója – már egyre gyakrabban rendelkeznek intelligens csatlakozási lehetőséggel. A beépített Wi-Fi-vel rendelkező Miele mosogatógépek könnyedén szinkronizálhatók a telefonunkkal, így bárhonnan elindíthatjuk, szüneteltethetjük, vagy beállíthatjuk a mosogatási ciklusokat. Az automatizálásnak ez a szintje nemcsak a kényelmet növeli, de egyben garantálja is, hogy mindig legyen otthon tiszta edény, amikor csak szükségünk van rá.

Fenntartható funkciók – hihetetlen energiahatékonyság

A közhiedelemmel ellentétben egy innovatív mosogatógép nemhogy magas víz-és áramszámlát csinálna nekünk, hanem pont azon van, hogy ezt a lehető legkisebb szintre szorítsa = a legmodernebb üdvöskék nem ismerik a pazarlás fogalmát, így háztartásunk is zöldebbé válhat! A fenntarthatóság fogalma, avagy megléte tehát már a készülékek fejlesztése során is kiemelkedő jelentőséggel bír. A Miele mosogatógép esetében például a vízfogyasztás az ECO-programban jóindulattal is 8,9 liter lesz, de akár egy maximum 60 °C-os melegvíz-csatlakozóra is ráköthetjük a készüléket, így a Kímélő programban az áramfelhasználás azonnal lefeleződik! Sőt, akár féltöltetet is elindíthatunk, hiszen a Miele mosogatógép automatikusan megmérni az edények mennyiséget és ehhez fogja igazítani a vízhasználatot.

Mosogatási programok teljes garmada – lesz miből választani

Elmúltak azok az idők, amikor csak egyféle mosogatóprogram létezett. Ez pedig egyet jelent azzal is, hogy az innovatív technológiáknak hála, már tényleg bármit betehetünk a készülékekbe! A modern masinák speciális mosogatási ciklusok sokaságát kínálják, amelyeket az egyedi tisztítási igények kielégítésére terveztek. A makacs, ráégett szennyeződésektől a legtörékenyebb üvegpoharakig, a Miele mosogatógép például bármivel gyengéden, mégis hatékonyan bánik. Az Intenzív 75°C gyógyír még a reménytelennek tűnő esetekre is, a Kímélő program hímestojásként kezeli a hőmérsékletre érzékeny edényeket, a Higiénia programmal pedig a holmik különösen tisztává és biztonságossá válnak.

Rugalmas és biztos elhelyezés – minden elfér benne

A modern mosogatógépek már olyan innovatív belső kialakítással kecsegtetnek, hogy nem lesz többé olyan edény, pohár, eszköz ami kiszorulna a „mókából”: a lehelet vékony nyakú poharaktól kezdve a terjedelmes edényekig minden könnyedén elfér odabent. A Miele mosogatógép abszolút a rugalmasságra született, hiszen a 3D-MultiFlex fióknál a bal oldali rész elhúzható a jobb felé, így lesz hely a magas borospoharaknak, a süllyesztett jobb oldalon pedig még a nagyobb evőeszközök is elférnek. A Flexline kosárkialakítással pedig szinte bárhogy variálhatjuk az elrendezést!